Verzending

Verzendkosten voor pakketpost hanteren wij € 6,50. (Dit geldt alleen in Nederland)

Verzendkosten voor brievenbuspakket hanteren wij € 3,50. (Dit geldt alleen in Nederland)

 

Verzenden naar het buitenland is mogelijk. Neem contact op via info@homeandolive.com, zodat we de juiste verzendkosten kunnen berekenen. Let op, bij levering in het buitenland kunnen er douanerechten en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn. Home and Olive is niet aansprakelijk voor deze bijkomende kosten.

 

Klachten & Retourneren

Home and Olive doet er alles aan om een perfect product te leveren. Er word dan ook aangeraden de geleverde producten direct na ontvangst te controleren. Mochten de bestelde producten niet aan je verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen. U kunt dit doen om contact op te nemen via het contactformulier op de website of een email te sturen naar info@homeandolive.com.

Home and Olive zal proberen eventuele problemen of klachten zo goed mogelijk op te lossen.

Je hebt het recht de door Home and Olive geleverde producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens het zichttermijn van 14 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met de producten en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Het moment van de bedenktijd gaat in, zodra u de producten geleverd krijgt.

Indien u het product wilt retourneren, verzoeken we u dit eerst kenbaar te maken door een email te sturen aan info@homeandolive.com. Vermeld in de email uw naam, ordernummer, product en reden van het retour.

De producten kunnen binnen het zichttermijn van 14 dagen worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de gerelateerde verzendkosten.

 

Indien de producten ongebruikt, onbeschadigd, tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Home and Olive het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 1 week terugstorten.