Algemene voorwaarden
Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

 

Identiteit van de Ondernemer

Naam van de ondernemer: Shannon Dingemanse

E-mailadres: info@homeandolive.com

KvK-nummer: 72760028

BTW-identificatienummer: NL204158539B01

 

Prijzen en kosten

De op de website genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Druk- en zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk-  en zetfouten is Home and Olive niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

 

Verzendkosten voor pakketpost hanteren wij € 6,50. (Dit geldt alleen in Nederland)

Verzendkosten voor brievenbuspakket hanteren wij € 3,50. (Dit geldt alleen in Nederland)

 

Verzenden naar het buitenland is mogelijk. Neem contact op via info@homeandolive.com, zodat we de juiste verzendkosten kunnen berekenen. Let op, bij levering in het buitenland kunnen er douanerechten en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn. Home and Olive is niet aansprakelijk voor deze bijkomende kosten.

 

Betaling

Betalen kan via iDEAL, bankoverschrijving of Paypal. Het product wordt dan z.s.m. geleverd, nadat de betaling is ontvangen. Betaling dient plaats te vinden binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling. De levertijd, die staat aangegeven bij het product, gaat in vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. Mocht de betaling niet binnen het termijn van 7 dagen zijn ontvangen, is Home and Olive gerechtigd om de koopovereenkomst buitengerechtelijk te ontbinden. De klant heeft in dit geval geen recht op een schadevergoeding.

 

Levering

De producten van Home and Olive worden verstuurd voornamelijk met PostNL. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per mail. Home and Olive is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst.

 

Garantie

Het aanbod van Home and Olive bestaat grotendeels uit handgemaakte producten. Deze zijn allemaal op ambachtelijke wijze vervaardigd. De producten zijn met veel liefde en precisie gemaakt. Het kan zijn dat deze door het handwerk minimaal van elkaar verschillen. Bij de producten waar het van toepassing is, word dan ook aangegeven hoe je ze het beste kan gebruiken/ verzorgen. Sommige producten moeten, op de zoals aangegeven manier worden verzorgd voor een zo lang mogelijke levensduur. Mocht er toch iets mis zijn neem dan contact op via info@homeandolive.com. Ga in geen geval zelf aan de producten zitten. Hiermee vervalt immers ook je recht op enige garantie.

 

Klachten & Retourneren

Home and Olive doet er alles aan om een perfect product te leveren. Er word dan ook aangeraden de geleverde producten direct na ontvangst te controleren. Mochten de bestelde producten niet aan je verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen. U kunt dit doen om contact op te nemen via het contactformulier op de website of een email te sturen naar info@homeandolive.com.

Home and Olive zal proberen eventuele problemen of klachten zo goed mogelijk op te lossen.

Je hebt het recht de door Home and Olive geleverde producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens het zichttermijn van 14 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met de producten en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Het moment van de bedenktijd gaat in, zodra u de producten geleverd krijgt.

Indien u het product wilt retourneren, verzoeken we u dit eerst kenbaar te maken door een email te sturen aan info@homeandolive.com. Vermeld in de email uw naam, ordernummer, product en reden van het retour.

De producten kunnen binnen het zichttermijn van 14 dagen worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de gerelateerde verzendkosten.

 

Indien de producten ongebruikt, onbeschadigd, tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Home and Olive het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 1 week terugstorten.

 

Auteursrecht & copyright

Het auteursrecht van de foto’s die op de website van Home and Olive staan, ligt bij Shannon Dingemanse. Er mogen dan ook geen foto’s, zonder toestemming van Shannon Dingemanse van de website www.homeandolive.com gehaald of gebruikt worden.

Home and Olive heeft het recht, met toestemming van de klant, om foto’s van bestelde producten te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: foto’s die geplaatst worden op de website van Home and Olive, blog, social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding.

 

Privacybeleid

Home and Olive respecteert de privacy van alle gebruikers van de webshop en zorgt dat de verstrekte persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.