Eerste Blog Home and Olive

Gepubliceerd op 16 mei 2019 om 16:41

Bloggen.. Laten we daar ook eens aan beginnen! Waarom ook niet.. aangezien ik vroeger ook vaak genoeg een dagboek bij hield of gedichten schreef. De intentie en genoeg ideeën had om een boek te schrijven. Alhoewel ik dat nog bij lange na niet heb gedaan hr! Dat houd ik voorlopig nog maar in mijn hoofd en ga om te beginnen, hier maar mijn passies voor interieur, creativiteit en gezonde recepten met jullie delen! Ja, ook gezonde recepten! Ik vind het namelijk erg leuk om op een gezonde manier heerlijke zoete (en ook hartige) baksels te maken. Ik heb in de loop van de tijd ook genoeg eigen recepten ontdekt en die zou ik graag met jullie delen!

Ook komen natuurlijk mijn eigen creatieve creaties voorbij die ik maak voor de webshop, maar ook de dingen die ik maak voor in ons eigen huis of voor familie/vrienden. En voorderest, laat ik het ook allemaal maar op me afkomen!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.