De Nieuwste Items!

Gepubliceerd op 16 mei 2019 om 16:59

Het was vandaag de perfecte dag om mooie plaatjes te schieten met mijn Nikon! En laat het nou net zo zijn, dat er nog een aantal nieuwe producten klaar stonden voor de foto. Deze 2 nieuwe items staan dan ook al in de shop! Ze zijn super mooi samen te combineren, maar ook zeker apart van elkaar. Zelf houd ik van wit wonen en natuurlijke tinten, maar wel met wat stoere materialen. Daarom heb ik voor dit ontwerp van de woonketting gekozen. Hele mooie kwaliteit geslagen katoen touw, met een dikte van 5 mm. De kleur is heel mooi zacht offwhite/warm wit. En om de woonketting een stoere touch te geven, heb ik het gecombineerd met metaal! Ik ben er helemaal weg van! Deze is 70 cm lang, maar er komt ook nog een XL versie aan! 

 

En dan nog meer natuurlijke materialen.. een stoere zwarte buikmand van zeegras! Deze grote buikmand heb ik gecombineerd met zachte schapenwollen pompons! Gewoon om zoiets stoers, toch een beetje zachter en liever te maken. De Pompons heb ik zo gemaakt, dat ze net op kleine panda`s lijken! Schattig he!? 

Deze manden zijn best aardig qua formaat en kunnen dus best wat opbergen in je woon of slaapkamer. Wel maar beperkt op voorraad! Dus vind jij hem ook helemaal super!? Wees er dan snel bij. 

 

 

 

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.